Mléčná hmota
25. 8. 2008
150 g sušeného mléka polotučného
270 g moučkového cukru 30 g ztuženého 100% tuku 50 g světlého tekutého medu 1 lžička rumu ½ lžičky mandlového aroma 2-3 lžíce vody
Sypké přísady prosejeme, smícháme, přidáme rozehřátý tuk, med, rum a během zpracovávání přidáváme podle potřeby vodu. Chceme-li hmotu obarvit, přidáme potravinářské barvivo rozpuštěné v několika kapkách vody.270 g moučkového cukru 30 g ztuženého 100% tuku 50 g světlého tekutého medu 1 lžička rumu ½ lžičky mandlového aroma 2-3 lžíce vody
Ještě jsem si ho upravila, aby to nebylo tak sladké. Tak dávám více mléka (180g) a méně cukru (240g)
Náhledy fotografií ze složky Potahované dorty
Komentáře
Přehled komentářů
Zatím nebyl vložen žádný komentář